05
ian.
10

anunta ca spune „NU”, dar a zis „DA”

Antipaticul jurnalist Andrei Gheorghe anunta cu surle si trambite intr-un editorial postat in noua sa publicatie online presa.nu ca-si propune sa faca o presa independenta si sa spune NU multor lucruri, printre care si compromisului. Nu stiu cum se impaca toate acestea cu faptul ca a spus DA propunerii de a fi noul purtator de cuvant al Ministerului de Finante, unde va fi platit bine din bani publici si inevitabil va fi subordonat ministrului. Sunt curios ce „anchete” despre Ministerul de Finante vor aparea in presa.nu. Sigur Gheroghe va spune NU …anchetelor.

In alta ordine de idei, vreau sa marchez disparitia de pe piata de presa scrisa a ziarelor ZIUA si Gardianul. Sa vedem ultimul numar din fiecare,  de colectie!

Reclame

1 Response to “anunta ca spune „NU”, dar a zis „DA””


  1. 1 anonim
    14 ianuarie 2010 la 11:00

    Mi-a placut! Asa e, pentru alesii Domunului Danciu se gaseste un loc caldut. Iar gurile rele spun ca tanara- Claudia Chira- va prezenta si ea jurnalul. Ca doar deja sunt doua tinere Anda Cordos si Timea Bereczki care prezinta una o saptamana si alta o saptamana. Acum o sa le vina randul o data la trei saptamani. Deci in criza Realitatea Cluj isi permite sa tina oameni care cate o sapatamana nu au nimic de lucru. Bravo, domunul Danciu, felicitari!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


Arhivă

Statistică

  • 9,074 vizualizări
toateBlogurile.ro
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: