19
sept.
11

PSD şi-a tras reţea media online


 

+                                                                           = LOVE HOUR

N-am mai scris pe blog aproape de un an, dar nu m-am putut abţine când am văzut editorialul de pe noul site oradecluj.ro.  Din respectul pe care îl mai am faţă de Mihnea Măruţă nu am să comentez, cum fac alţi deontologi, doar am să dau nişte informaţii pentru cititori, ca să se ştie toate detaliile apariţiei reţelei ORA în patru oraşe mari înainte de campania electorală.

Mai întâi să vedem asociaţii din firma ORA MEDIANET SRL care deţine site-urile:

Ion Lazăr (64%), născut în 1979, – mai deţine o firmă de soft în Timişoara cu un angajat şi fără o cifră de afaceri impresionantă.

Mircea Anton Sechel (24%), născut în 1949, – fără alte activităţi cunoscute

Robert Dumitru Şerban (12%), născut în 1970 – scriitor şi jurnalist în Timişoara

Partea interesantă este cine administrează firma:  Horea George Băcanu, aşa cum se poate vedea chiar la ei pe site, însă, bineînţeles, fără precizarea că este  consilier judeţean PSD în Timiş şi fost director adjunct al campaniei electorale a aceluiaşi partid pe zona Timiş în 2008.

Aşa că.. mă leşi cu libertatea voastră!  Nu există aşa ceva când ai patroni cu interese. Toată lumea ştie asta.


6 Răspunsuri to “PSD şi-a tras reţea media online”


  1. 1 Horea Soica
    19 septembrie 2011 la 13:30

    Frate Golby acum se lamuresc unele lucruri. Cum ar fi virulenta verbala a unor reporteri care acum activeaza pe taramul orar. Musca unii ma de parca nu mai este si o zi de maine. Parca totul se transeaza acolo, pe loc.

    Si eu credeam ca (ea) musca a deontologie si libertate. Cand colo ce sa vezi, musca a interes. Nu pot sa cred. Golby, mi-ai mai distrus un vis. Credeam ca presa poate fi libera si nu e.

    Esti un rau.

  2. 2 licurici
    19 septembrie 2011 la 15:05

    ca sa vezi cum faceti voi tot felul de afirmatii de dragul de a le face. nu credeti ca ar fi mai bine sa veniti cu comentarii si texte de-astea dupa ce o sa vedeti articolele ce vor fi scrise de acum incolo? pt ca s-ar putea sa aveti surpriza sa vedeti ca se poate face presa si altfel decat presupuneti voi, cum de altfel s-a mai si facut.

  3. 4 licurici
    19 septembrie 2011 la 18:39

    😀 😀 dragule, daca m-ai cunoaste cat de cat, ai sti ca nu am idoli-guru. am, intr-adevar, ziaristi pe care ii respect pt felul in care isi fac meseria, si Mihnea e unul dintre ei, dar de aici pana la idoli e cale lunga.
    cat despre editorialele despre libertate, Maruta este indreptatit sa le scrie oricand vrea el pt ca nu a facut niciodata jocurile nimanui. cand il vei prinde calcand stramb, poti comenta. pana atunci insa eu zic ca e suficient sa te bucuri ca a aparut inca un ziar pe piata clujeana si sa le doresti succes. 🙂

  4. 20 iunie 2013 la 19:27

    PwC: Sisturile bituminoase, o amenintare pentru energiile regenerabilePostat de Cosmin Zaharia on 14 februarie 2013
    Peste 2/3 din omenire consuma 16% din energie in timp ce o singura tara dezvoltata cu 5% din populatia mondiala sa consume 50% din intreaga energie produsa (S.U.A.). Vorbim despre o creștere substantiala a rezervelor de petrol care este de natura sa duc la cresterea emisiilor de carbon din atmosfera pe termen lung”, a declarat Grant, citat de businessgreen.com.
    Miorita

    Balada populara ,,Miorita’’, perla a literaturii populare romanesti, vorbeste despre o indeletnicire dintotodeauna a romanului: pastoritul.
    In expozitiunea baladei este fixat cadrul natural in care se petrece actiunea: ,,Pe-un picior de plai,/ Pe-o gura de rai.’’ Cele doua metafore: ,,picior de plai” si ,,gura de rai” fixeaza cadrul edenic in care are loc fenomenul transhumantei (miscarea ciclica a turmelor de oi, primavara spre varful muntelui, la coltul ierbii, iar iarna spre ses, pentru iernat). Interjectia predicativa ,,iata” marcheaza momentul coborarii turmelor ,,la vale”. Turmele in numar de trei (numar fatidic) sunt insotite de tot atatia ciobanei. Unul dintre cei ,,trei” ciobanei e ,,moldovean’’, al doilea ,,ungurean”, iar al treilea ,,vrancean’’. Originile lor diferite vorbesc de unitatea poporului roman cu diversitatea lui. Ciobanelul ungurean si cu cel vrancean comploteaza impotriva ciobanelului moldovean: ,,Iar ce ungurean/ Si cu cel vrancean/ Mari, se vorbira,/ Ei se sfatuira’’. Cei doi se inteleg ca sa-l omoare pe ciobanul moldovean pe l-apusul soarelui, intunericul fiind favorabil faptelor reprobabile.
    Aici in balada, autorul anonim foloseste o figura de stil rara, dativul etic, care sugereaza implicarea afectiva a naratorului: ,,Ca sa mi-l omoare pe cel moldovean’’.
    Motivul crimei este unul economic: ,,Ca-i mai ortoman (bogat in turme)/ Si-are oi mai multe/ Mandre si cornute/ Si cai invatati/ Si cani mai barbati”.
    Numarul mai mare al oilor din turma ciobanului moldovean, faptul ca oile sunt ,,mandre si cornute” si insotite de cai ,,invatati” si caini ,,mai barbati”, starnesc invidia.
    O miorita, plina de afectiune pentru stapanul ei, o miorita cu lana plavita, se arata nelinistita, ,,Caci de trei zile incoace/ Gura nu-i mai tace’’. Ea are ceva de spus. In starea de anxietate care a cuprins-o ,,Iarba nu-i mai place”. Vazandu-o atat de ingrijorata, ciobanelul moldovean o intreaba pe miorita ,,laie si bucalaie”, de ce iarba nu-i mai place, daca este bolnavioara, fiindca ,,De trei zile incoace/ Gura nu-I mai tace.’’
    Se remarca in adresarea ciobanului catre miorita, abundenta formelor diminutivale ale substantivelor si adjectivelor, care sunt o marturie a iubirii stapanului fata de animalul fidel. Ciobanasul isi iubeste mioara, dar si ea nutreste aceleasi sentimente fata de stapanul ei. Adresandu-i-se ,,dragutului bace”, miorita il sfatuieste sa-si dea oitele-ncoace la ,,negru zavoi” unde se afla ,,iarba si umbra” pentru oi si ciobani.
    Prezenta epitetului coloristic ,,negru” folosit inaintea substantivului ,,zavoi” are puteri prevestitoare, il pregateste pe cititor (sau pe ascultator) cu ideea mortii care il va pune la incercare pe ciobanasul moldovean. Mioara il mai sfatuieste sa-si mai cheme ,,si-un cane”, dar nu unul obisnuit, ci pe ,,cel mai barbatesc/ Si cel mai fratesc”. Repetitia vocativului ,,stapane” anunta parca pericolul in care se afla ciobanul, ca va trebui sa fie aparat de cainele sau vrednic, pentru ca ,,Pe l-apus de soare’’ baciul ungurean si cu cel vrancean vor incerca sa-l omoare: ,,Ca l-apus de soare/ Vreau sa mi te omoare/ Baciul ungurean/ Si cu cel vrancean’’. Remarcam aici folosirea din nou a dativului etic care este o marturie a iubirii mioritei pentru stapanul baci.
    Afland despre complotul pus la cale impotriva lui, ciobanul moldovean ii raspunde mioritei, raspunsul constituind un vast monolog liric ce se intinde pana la sfarsitul baladei. El I se adreseaza oitei barsane rugandu-o, in eventualitatea mortii lui, daca e nazdravana sa-I spuna ciobanului ungurean si celui vrancean ca sa-l ingroape in apropiere, ,,in strunga de oi”. Eventualitatea mortii este exprimata in balada prin propozitia conditionala ,,de-a fi” urmata de subiectiva ,,sa mor”. Verbul ,,a fi” folosit la viitorul popular nu la infinitiv are sensul de a se intampla. El le mai acorda o sansa de umanizare celorlalti doi ciobani, posibili asasinim rugandu-I sa se ocupe de inhumarea lui. Locul unde se vrea ingropat e chiar strunga pentru a fi pururea alaturi de oitele sale: ,,In strunga de oi/ Sa fiu tot cu voi’’. Se vrea ingropat ,,In spatele stanii”, pentru a-si auzi pururea ,,canii”.
    Dupa moarte, ciobanul moldovean ar vrea sa aiba la cap trei fluierase, ,,unul de fag”, pentru a-i zice ,,cu drag”, altul ,,de os”, pentru a-i canta cu duioasie, si cel de-al treilea ,,de soc”, pentru a plange ,,cu foc” disparitia-i timpurie: ,,Iar la cap sa-mi pui/ Fluieras de fag,/ Mult zice cu drag,/ Fluieras de os,/ Mult zice duios,/ Fluieras de soc,/ Mult zice cu foc”.
    Vantul in miscarea sa perpetua va razbate prin ele, adunand oile, care-l vor plange pururea ,,cu lacrimi de sange”: ,,Vantul cand a bate/ Prin ele a razbate/ S-oile s-or strange/ Pe mine m-or plange/ Cu lacrimi de sange’’.
    Se observa in aceste versuri predilectia creatorului popular pentru diverse forme ale viitorului popular: ,,a bate”, ,,a razbate”, ,,s-or strange”, ,,or plange”, sugerand ca suferinta este atat de mare incat viata insasi se scurge.
    Ciobanul o mai roaga pe oita, in eventualitatea mortii sale, sa nu le spuna de omor celorlalte tovarase, ci sa le marturiseasca ,,curat” ca s-a insurat ,,Cu-o mandra craiasa,/ A lumii mireasa;” (metafore pentru moarte).
    De asemenea, ciobanasul moldovean n-ar vrea ca maicuta sa sa afle ca la nunta lui a cazut o stea, nici ca ,,soarele” si ,,luna”, astri fundamentali, i-au tinut cununa. Mama lui n-ar trebui sa afle niciodata ca, drept nuntasi a avut ,,brazi si paltinasi” si ca locul preotilor a fost luat de ,, muntii mari’’, al lautarilor de ,,paseri” si de alte pasarele mai mici, iar locul flacliilor de catre ,,stele”. In aceasta alegorie apar doua substitutii: moartea este inlocuita prin nunta, iar fiintele care participa la nunta sunt substituite prin elemente ale naturii ceea ce duce cu gandul la moarte.
    Pentru a-si proteja ,,maicuta batrana” de suferinta eventualei sale disparitii, ciobanul moldovean isi mai roaga ,,oita nazdravana” in eventualitatea ca o va intalni, sa nu-I spuna nimic despre moartea sa: ,,Iar daca-I zari/ Daca-I intalni/ Maicuta batrana/ Cu braul de lana,/ Din ochi lacrimand/ Pe campi alergand/ Pe toti intreband/ Si la toti zicand…”
    Se observa ca in aceste versuri poetul popular prefera folosirea viitorului popular: ,,ii zari”, ,,ii intalni”, prin intermediul caruia proiecteaza in viitor faptele. ,,Maicuta” sa apare aici succint prtretizata. Aflam despre ea ca este batrana si ca este invasmantata in costum popular avand ,,braul de lana”. Vorbirea la gerunziu: ,,lacrimand”, ,,alergand”, ,,intreband”, ,,zicand” sunt folosite in monorima. Repetandu-se rima ,,-and” e sugerat parca suspinul ,,maicutei’’ indurerate, care se intereseaza de fiul sau si are ceva de spus. Ea vrea sa dea de urmele copilului sau, interesandu-se: ,,Cine-au cunoscut/ Cine mi-au vazut/ Mandru ciobanel/ Tras printr-un inel?”. Din parerea subiectiva a mamei, aflam ca ciobanelul este mandru, frumos, chipes si suplu.
    In versurile urmatoare apare portretul ciobanasului, chintesenta a frumusetii masculine: ,,Fetisoara lui,/ Spuma laptelui;/ Mustacioara lui,/ Spicul graului;/ Perisorul lui,/ Pana corbului;/ Ochisorii lui,/ Mura campului!…”
    Folosirea din abundenta a substantivelor diminutivale: ,,Fetisoara”, ,,Mustacioara”, ,,Perisorul”, sunt dovada a afectiunii mamei pentru fiul mult iubit. Se remarca de asemenea ca in metaforele exprimate prin apozitie dezvoltata: ,,Spuma laptelui”, ,,Spicul graului”, ,,Pana corbului”, ,,Mura campului”, elementele sunt luate din natura, chiar din indeletnicirile ciobanilor. ,,Fetisoara” ii este alba, ,,mustacioara” ii este deasa, ,,perisorul” negru, si ochisorii tot negri. De asemenea versurile amintite prin care este portretizat au monorima ,,lui” care apare de patru ori ca pronume personal, persoana a treia, masculin, singular, in genitiv. In plus, aceasta monorima are puterea de a sugera faptul ca maicuta batrana e obsedata de imaginea fiului ei.
    Spre finalul monologului liric a ciobanului moldovean, mioara e rugata sa se indure de maicuta cea ,,batrana” si sa-I spuna ,,curat” ca s-a insurat ,,Cu-o fata de crai/ Pe-o gura de rai.”. Metafora ,,gura de rai” care fixeaza cadrul natural edenic din expozitiune reapare aici. ,,Draguta mioara” e rugata sa nu-i spuna ca la nunta lui ar ..
    CONSTITUTIA LUI CRIN si cum guverneaza si coabiteaza PNL
    BASESCU , PONTA SI ANTONESCU ,ACESTE BELELE PE CAPUL ROMANILOR!
    DATA FIIND CRIZA INTERNATIONALA A MATERIILOR PRIME CARE A AFECTAT VIZIBIL SI RO.ANILOR 1986-1989!!IN ANUL 1983CAND ERA DEJA HOTARATA SOARTA LUI N.CEAUSESCU DIN CAUZA DESCOPERIRILOR FACUTE IN DEPOZITUL TERESTRU AL RESURSELOR NATURALE DIN RO.,IN CARTILE DE ECONOMIE POLITICA (PE CARE UNII DINTRE CEI CE AM URMAT FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE AM STUDIAT-O CU LUARE AMINTE PENTRU A INTRA PE PROPRIILE MERITE LA ACEASTA FACULTATE),SE PUNEA ACCENT PE VIITOAREA EXPLOATARE A SURSELOR NECONVENTIONALE REPREZENTATA DE SISTURILE BITUMINOASE [GAZELE DE SIST] .O MARE APARTE A SECURITATII PRECUM VIRGIL MAGUREANU ,AU VANDUT SECRETELE SERVICIILOR SPECIALE DE PESTE HOTARE CARE AU ACCELERAT LOVITURA DE STAT !!
    .PLECAND DE LA GRADUL SCAZUT DE INTELEGERE AL MULTORA DINTRE COMPATRIOTII NOSTRI,BASESCU A DAT TONUL MANIPULARII DAND INDICATII PRETIOASE DESPRE CUM TREBUIE SA ARATE PENTRU A FI MAI ATRAGATOARE INTREBARILE CU TALC DIN SETUL CE TREBUIE PRESTABILIT !!GHICI CE SE ASCUNDE IN SPATELE INTREBARII DESCHISE PRIVIND ACORDUL POST FACTUM ASUPRA TUTUROR RESURSELOR CONVENTIONALE SI NECONVENTIONALE(GAZE DE SIST) PENTRU CA ROMANIA SA DEVINA INDEPENDENTA DIN PUNCT DE VEDERE ENERGETIC DUPA CE NU MAI RAMANE NIMIC IN SCOARTA TERESTRA CORESPUNZATOARE TERITORIULUI ROMANESC ?IATA DE CE PONTA A PRELUAT DE LA BASESCU INTRODUCAND IN ECUATIA INFORMATIEI MANIPULATOARE PUBLICE TEORIA DEVENIRII INDEPENDENTEI ECONOMICE A ROMANIEI PROBABILE DUPA 10 ANI DE ZILE !!PENTRU SIGURANTA OPERATIUNII ,IN SPATELE CELOR 3 PRINCIPALI TRADATORI SI VANZATORI DE NEAM SI DE TARA STAU GEORGE MAIOR DIRECTORUL SRI (DIN PARTEA STATULUI NOSTRU) SI noului sef al Agentiei Centrale de Informatii, John Brennan – APROPIATUL LUI OBAMA –DIN PARTEA COMPANIEI EXPLOATATOARE CA SI PREZENTA IN ROMANIA ZILELE ACESTEA A sefului intelligence-ului rusesc, Nikolai Patrusev,CONFIRMAND INCA O DATA CA CEAUSESCU NU A GRESIT CAND A AFIRMAT CA ESTE O LOVITURA DE STAT A AGENTURILOR STRAINE IN DECEMBRIE 1989!!
    COMPLICII CLASEI POLITICII ,COABITEAZA INFRACTIONAL IN SCOPUL SUPRAINAVUTIRII PERSOANALE SI DE GRUP CRIMINAL ORGANIZAT ,UTILIZAND INTREBARI INSELATOARE PENTRU ELECTORATUL PROSTIT (DUPA CE A INCEPUT IN REALITATE IN ZECI DE PERIMETRE EXPLORAREA INTERZISA DE CONSTITUTIE ) PE CALEA REFERENDUMULUI IN SENSUL DACA COLECTIVITATEA LOCALA ESTE SAU NU DE ACORD CU EXPLOATAREA GAZELOR DE SIST ! PENTRU CA ASUPRITORII STIU CA FAC CEVA ABSOLUT ILEGAL , AU NEVOIE SA CONTROLEZE PERMANENT PE CALEA MONITORIZARII CU MANDAT PE SIGURANTA NATIONALA ZIARISTII PUTINI LA NUMAR
    CURAJOSI .

  5. 20 iunie 2013 la 19:29

    REINTERPRETARI CALITATIVE DIN UNGHIURI INEDITE
    ALE SCRIERII “TOTUL E CU SUSU-N JOS!”

    SA PORNIM DE LA PREMISA“colegii nostri chinezi împartasesc aceleasi valori cu noi in tot ceea ce inseamna …ESTE TOTAL DIFERITA DE PREMISA DE LA CARE A PLECAT MONICA MACOVEI :” pozitia fata de declaratia dl Blaga privind valorile comune pe care le impartasesc PDL si Partidul Comunist Chinez “
    CINE PLEACA IN MOSD STRATEGIC DE LA PREMISE GRESITE AJUNGE LA CONCLUZII NEVALIDE ! DAR CINE NU ESTE INTR-O SIMPLA EROARE ,CI ESTE DIVERSIONIST SISTEMIC INDEPLININD MEREU O MISIUNEA CONTRA OBTINERII INCA A UNUI PRIVILEGIU PROMIS ,TREBUIE REPUDIAT!FAPTUL CA SOCIETATEA CHINEZA A PROSPERAT IN CEI 23 DE ANI DE ZILE ,IN CARE VIATA DE ECONOMICA SOCIALA …DIN ROMANIA A REGRESAT CONTINUU,DOVEDESTE CA NU DENUMIREA FORMEI DE GUVERNAMANT ESTE ESENTIALA ,SAU DENUMIREA PARTIDELOR SIMULATA A FI DE STANGA ,DE DREAPTA CE CONDUC TARA PERPETUUND ATATIA COMUNISMUL APARAT DE BRATUL ARMAT AL SECURITATII!!.
    MEMBRII UNUI PARTID SAU ALTUL TREBUIE SA UZEZE DE DREPTURILE FUNDAMENTALE CARE EXISTA INCA IN LEGEA FUNDAMENTALA PENTRU A INCERCA SCHIMBAREA IN BINE A PARTIDULUI,A SOCIETATII ,DIN INTERIOR -A PROGRAMATELOR EVOLUTII IMPUSE,CU ATAT MAI MULT CU CAT REVERBERATIILE ZIARISTICE TREBUIE SA MAI AIBA INCA ECOU INTR-UN FOST DAR ADEVARAT CAINE DE PAZA AL DEMOCRATIEI CARE NU SE POATETRANSFORMA INTR- O SIMPLA ROTITA INTR-UN ANGRENAJ MONOTON ! !

    NEGAREA ABUZURILOR ,ILEGALITATILOR ,CRIMELOR SAVARSITE DE MAJORITATEA MEMBRILOR DE PARTID ,NERASPUNDEREA MEMBRILOR MARCANTI AI PARTIDELOR IN FATA LEGII PENALE CA TOTI CEILALTI MEMBRII AI SOCIETATII ,A DUS LA NEMULTIMIREA MASELOR!EVOLUTIA SAU INVOLUTIA UNUI STAT ESTE IN FUNCTIE DE APORTUL CONCRET AL CETETENILOR ACESTUIA,DE RIPOSTA ELASTICA SAU PLASTICA A ACESTORA RAPORTAT LA ABUZURILE PATURII SUPERPUSE ,A CONDUCATORILOR , AL SISTEMULUI DE REPRESIUNE IN GENERAL !
    IN REALITATE ,SINGURA DOCTRINA A CELOR INTRATI IN POLITICA DUPA 1989,ESTE CEA A INSELACIUNII CU IZ DE LEGALITATE ,A MANIPULARII ORGANIZATE PARTINIC ,A FURTULUI MAJOR DIN BANUL PUBLIC ,A CORUPTIEI FARA MARGINI,A SUBMINARII ECONOMIEI NATIONALE IN SCOPUL PRIVATIZARII ACESTEIA PE NIMIC ,A TRADARII DE NEAM SI DE TARA ,A ASASINATULUI,A DEZRADACINARII,A SANTAJULUI LA COTE COSMICE !
    DIFERENTA MAJORA DINTRE ORANDUIRILE SOCIALE CONSTA IN PRINCIPAL IN CALITATEA FACTORULUI UMAN SI NU IN DENUMIREA FELULUI SOCIETATII :PRECAPITALISTE ,CAPITALISTE, COMUNISTE,NEOCOMUNISTE ! INDIFERENT DE TIPUL DE ORANDUIRE SOCIALA ,RESPONSABILITATEA SAU BATAIA DE JOC REALIZATA IN RAPORT DE COLECTIVITATEA UMANA DE CATRE CEL CE OCUPA EXCLUSIV POLITIC O FUNCTIE PUBLICA ISI TRAGE SEVA DIN STRAFUNDUL PERSONALITATII UMANE ,DIN GRADUL DE DEZVOLTARE AL CONSTIINTEI DE SINE SI DE CEILALTI -LIMITATA SOCIETAL …EVIDENT CA MEDIUL ,GRUPUL IN CARE TRAIESTI, SI MUNCESTI ISI PUNE AMPRENTA IN MOD MARCANT ASUPRA CETATEANULUI, DAR IN FINAL TOT NIVELUL CULTURAL ,CIVISMUL INCLINA BALANTA SPRE ALEGEREA UNUI COMPORTAMENT CONFORMIST ,NECONFORMIST SAU NONCONFORMIST.… ANORMALITATEA STATULUI, A SOCIETATII DEVINE O PROBLEMA GRAVA PENTRU INSASI EXISTENTA SA, MAI ALES IN MOMENTUL CAND NUMARUL MEMBRILOR SOCIETATII DE O CALITATE NESATISFACATOARE ESTE DIN CE IN CE MAI CRESCAND,FACAND CA INTERESUL PUBLIC SA NU MAI POATA SA FIE APARAT IN CADRUL SISTEMULUI CANGRENAT DE CORUPTIA GENERALIZATA !
    PENTRU A RAMANE IN POLITICA ASA – ZIS DE DREAPTA ,M. MACOVEI(MM) NU VREA SA RECUNOASCA CA CEI CE APARTIN UNEI GRUPE DE VARSTA PRECUM T.BASESCU ,V.BLAGA, EA INSASI CARE A OCUPAT O IMPORTANTA FUNCTIE IN CADRUL PARCHETULUI GENERAL COMUNIST …,SI CARE AU OCUPAT DIVERSE FUNCTII IMPORTANTE EXCLUSIV IN BAZA CALITATII DE MEMBRU DE PARTID IN TIMPUL ORANDUIRII COMUNISTE ,SUNT TRIBUTARI ACELORASI METEHNE COMUNISTE CE LE-AU ADUS SI LE ADUC O CARIERA VAZUTA CA FIIND “DE SUCCES !”
    CINE SE FOLOSESTE DE UN PARTID PENTRU A OBTINE FUNCTII NEMERITATE DE PE URMA ACESTUIA ,SI APOI IL DISTRUGE ,DAND VINA PE TOTI DIN PDL PENTRU TAIERILE DECISE EXCLUSIV DE CATRE TRAIAN BASESCU ,NU POATE FI DECAT SUPUS DISPRETULUI PUBLIC! DE CE AU MAI RAMAS UNII IN PARTIDUL DEMOCRAT LIBERAL SI NU AU PLECAT ODATA CU TOTII “FIDELI LUI TRAIAN” IN BARCA DE SALVARE A GRUPULUI ORGANIZAT ?PENTRU A INCERCA SA IL SCOATA PE V.BLAGA TAP ISPASITOR PENTRU SCORUL DIN 2014CE VA FI INREGISTRAT LA EURO-PARLAMENTARE!S- A MAI INCERCAT DE CATRE SUSTIUNATORII ELENEI UDREA ,PUNEREA IN CARCA LUI VASILE BLAGA SI REZULTATUL LA ALEGERILE LOCALE SI PARLAMENTARE INREGISTRAT DE CATRE PDL !! NUMAI CA VASILE V.BLAGA S-A OPUS IN MAI 2010TAIERILOR VENITURILOR CELOR CARE MUNCESC ORI AU MUNCIT SI NU SAU IMBOGATIT DIN NEMUNCA !!DACA ESTE SA NE LUAM DUPA TENDINTE OBSERVAM CA FORTAREA TAIERII VENITURILOR CUMULATA CU MAJORAREA T.V.A.-ULUI ….,REPREZINTA CEL PUTIN INDICII ALE PREMEDITARII OPERATIUNII PROGRAMATE A SCADERII POPULARITATII PDL IN CONDITIILE ARANJAMENTULUI COABITARII CU U.S.L .,PENTRU CA DUPA ERODAREA LA GUVERNARE A MAFIEI USL , UN NOU PARTID AL LUI BASESCU “MISCAREA POPULARA” ,SA SE NASCA SI SA CREASCA IN JOCUL SONDAJELOR !!TINAND CONT DE SERIOZITATEA,DE RIGUROZITATEA LUI VASILE V.BLAGA , NU POT SA CRED CA EL NU A INTELES ACESTE IPOSTAZE ARATATE DE MINE !MONICA MACOVEI ,UNEALTA LOIALA A LUI TRAIAN BASESCU INCA DIN ANUL 1998,(CAND ABUZURILE ADMINISTRATIEI LOCALE ASUPRA MEA AVEAU O VECHIME DE 2ANI DE ZILE )ESTE DE TOTALA REA-CREDINTA IN MOMENTUL IN CARE FACE ABSTRACTIE DE PROPOZITIA EXISTENTA IN FRAZA….. “cat si a modului in care te raportezi la cetatean”!TOCMAI PENTRU CA PRETINSII REFORMISTI NEOCOMUNISTI AU FOST DERANJATI VIZIBIL DE ACEASTA REMARCA A LUI V.BLAGA (CE II DA DE GOL PE SUSTINATORII RASTURNARII DE VALORI SUB ASPECTUL PROMOVARII INEGALITATII IN FATA LEGII ) NEREGASITA IN ARTICOLUL SCRIS APARUT PE BLOGUL M.MACOVEI… …
    CEI CE SE VOR REGASI IN FINAL IN PARTIDUL LUI T.BASESCU VOR SFARSI LAMENTABIL IN PLUTIREA IN MLASTINA POLITICII IN LIPSA AJUTORULUI STRAIN IN SCOPUL RECUPERARII POZITIILOR DE PUTERE PIERDUTE !
    RUPEREA DIN CONTEXT A UNEI DECLARATII PENTRU INDEPLINIREA SCOPULUI MARSAV DE A PRETINDE ULTERIOR CA DOAR V.BLAGA AR AVEA REMINISCENTE DIN TRECUT ,NU SUNT DEMNE DE O PERSOANA CARE SE CONSIDERA IN ESENTA A FI ALTFEL DIN MOMENT CE S-A LASAT DERFORMATA SOCIETAL DE AVANTAJUL OFERIT… !
    REAUA – CREDINTA A VOCALEI IMPOSTOARE ESTE PE DEPLIN DOVEDITA DIN MOMENT CE SE SEPARA CU BUNA STIINTA ANSAMBLUL DECLARATIEI FACUTE DE CATRE V.BLAGA ,INTREGUL DE PARTEA DIN CARE SE COMPUNE !
    CONCLUZIA CERTA DESPRINSA DIN PUTINELE RANDURI DE MAI SUS ESTE CA ,TENDINTA IMBUNATATIRII PERMANENTE A CALITATII FACTORULUI UMAN ESTE DEFINITORIE PENTRU ASIGURAREA PROGRESULUI SOCIAL,TEHNIC SI DE ALTA NATURA !! NEGAREA CRITERIULUI MERITOCRATIC SI PROMOVAREA NEINTRERUPTA A PROSTOCRATIEI SI INFRACTIONALITATII IN POLITICA DE ROTIRE A CADRELOR , ESTE PRACTICA COMUNISTA RELUATA CU MARE SUCCES DE CATRE MAFIA PARTIDELOR POLITICE NEOCOMUNISTE DE DUPA 1990 PERFECTIONATA IN INLOCUIREA REALITATII DUREROASA CU O LUME A APARENTELOR AFISATE IN SCENA VIETII!
    IMPREUNA CU TRAIAN BASESCU ,MONICA MACOVEI A FOST O CONSERVATOARE TIMP DE ATATIA ANI AL FALSURILOR SAVARSITE DE CATRE MEMBRII PDL SI PNL COMPLICI CU CEI DIN PSD -IN CARTEA MEA DE MUNCA PARASUTATI LA CONDUCEREA D.G.J.C.L. DIN CADRUL P.M.B.-PENTRU DEZAFECTAREA PATRIMONIULUI IMOBILIAR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI PRIN INTERMEDIUL MAFIEI J.A.I.CORDONATE DE CATRE POLITIA POLITICA CARE PRELUASE IN VEDEREA IMPROPRIETARIRII SARANTOCILOR INTRATI IN PARTIDUL UNIC CU IMOBILELE LUATE CU JAPCA IN PE
    PERIODA ROSIE 1945-1989!
    17.06.2013
    Experţii în problema transnistreană dau alarma: Separatiştii, ajutaţi de Moscova, se înarmează de război!
    Reprezentanţii mai multor oragnizaţii neguvernamentale subliniază că Federaţia Rusă nu este interesată ca ţara noastră să avanseze în procesul de integrare europeană și de aceea va încerca să-l compromită prin escaladarea situaţiei din stânga Nistrului, afirmă analiştii.

    Valeriu Zgonea: Grupul de rugăciune poate RESETA relațiile cu Rusia Monday, 17 June 2013
    http://www.evz.ro/detalii/stiri/vadim-tudor-sustine-ca-inlaturarea-sa-de-la-conducerea-prm-a-fost-sponsorizata-de-psd-1042885.html#ixzz2WUzySSa6

    INCA DE LA SFARSITUL ANULUI 2009 AM ARATAT PUBLIC IN PERMANENTELE POSTARI FACUTE ,CA MAFIA POLITICA IMPREUNA CU MAFIA SECURITATII ,A PUS LA PUNCT INCA DIN DECEMBRIE 1989 CEDAREA TRANSILVANIEI UNGARIEI PRIN INTERMEDIUL CORUPTEI COMISII EUROPENE -IN SCHIMBUL PRIMIRII MOLDOVEI DE CATRE RO ,LA CARE SE ADAUGA TRANSNISTRIA LEPADATA DE RUSIA IN SCHIMBUL PRIMIRII AMANDURORA IN U.E.!!
    Traian Băsescu: „Am încheiat un memorandum cu Rusia. Eu cred că sunt pași înainte în intrarea și într-o colaborare politică, nu numai economică”

    Președintele Traian Băsescu a susținut o conferință de presă la Palatul Cotroceni, afirmând că România a încheiat un memorandum cu Federația Rusă privind colaborarea dintre Consiliul de Securitate și CSAT pe mai multe paliere, primul menționat fiind lupta împotriva terorismului. Șeful statului a abordat și tema referendumului privind Parlamentul unicameral și reducerea numărului de parlamentari la 300, spunând că data acestuia va fi stabilită după ce noua lege a referendumului va fi aprobată şi parlamentul va da votul pe noua Constituţie

    • Atat Rusia cat si tarile occidentale trebuie sa se abtina sa aprovizioneze cu armament vreo tabara, pentru ca in opinia noastra asta inseamna mai multe victime, acolo e un razboi civil, si riscuri deosebite pentru stabilitatea Iordaniei.
    • Optiunea noastra e neaprovizionarea cu armament a celor doua tabere.
    • Cele doua parti trebuie chemate la masa tratativelor pentru a gasi osolutie ce poate rezulta doar din alegeri democratice. • Un alt obiectiv de cooperare este legat de lupta împotriva criminalității transfrontaliere, combaterea traficului de ființe umane, combaterea traficului de droguri, lupta împotriva spălării banilor, lupta împotriva criminalității cibernetice și combaterea împotriva proliferării armelor de distrugere în masă
    • Nimeni nu presupune că pe vapoare și avioane vor tranzita bombe chimice sau nucleare dar prevenirea transferului de componente trebuie făcut și ne bucură că putem colabora și cu Rusia nu doar cu NATO


Lasă un comentariu


Arhivă

Statistică

  • 9.310 vizualizări
toateBlogurile.ro